Un copil de 18 luni rămas cu mîna blocată în candelă a fost salvat

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Un copil de 18 luni ramas cu mina blocata in candela a fost salvat | imaginea 1 Angajații Detașamentului salvare-deblocare numărul 1 au intervenit pe vineri, 18 aprilie a.c., la solicitarea unei mame disperate din sectorul Ciocana al Chișinăului. Copilul ei, de doar 18 luni și-a prins degetul într-o candelă. Bebelușul curios a pus un deget în structura metalică a acesteia, fără să îl mai poată scoate.

În pofida eforturilor depuse de părinți, degetul copilului a rămas blocat. Pentru a o ajuta, mama copilului a apelat salvatorii. Angajații Serviciului Situații Excepționale ajunși la fața locului au reușit să-l salveze pe copil în mai puțin de 30 de minute. Micuțul de 18 luni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale recomandă populației să apeleze de urgență telefonul 901, în cazul în care se pomenesc în situații de risc.   

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.