Incendiu la mansardă

Luni, 12 Mai 2014Chișinău

Incendiu la mansarda | imaginea 1 Pompierii au fost alertaţi joi, 1 mai a.c., la stingerea unui incendiu, pe strada Independenţei 10/2 din Chişinău. Serviciul 901 a primit apelul la ora 15:50 minute. Conform informaţiilor preliminare se cunoştea focul a izbucnit la mansarda unui bloc de locuit cu 6 etaje. Iniţial la faţa locului au fost trimise 3 autospeciale de intervenţie. Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins întreaga mansardă cu suprafaţa de 600 m2.

Pentru prevenirea răspîndirii focului şi lichidarea eficientă a fost anunţat numărul sporit de intervenţie a efectivului şi tehnicii din dotare. La lichidarea flăcărilor au fost antrenate 15 autospeciale de intervenţie, inclusiv 4 autoscări şi 65 de pompieri. Incendiul a fost localizat la ora 18:25 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Prejudiciile materiale urmează să fie estimate, iar persoanele care au rămas fără case au fost cazate la școala-internat numărul 2 din capital. Laboratorul experimental antiincendiar urmează să stabilească toate circumstanţele şi cauza producerii incendiului, o ipoteză fiind scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.