Lexus în flăcări

Luni, 19 Mai 2014Stăuceni

Lexus in flacari | imaginea 1 Pompierii au fost alertați în seara zilei de vineri, 16 mai, în apropiere de localitatea Stăuceni. La ora 21.00 o echipă de intervenție a ieșit la fața locului pentru lichidarea unui incendiu. Secțiunea motorului unui automobil de model “Lexus” a fost afectată de flăcări. Datorită intervenției prompte, focul a fost lichidat fără să obțină răspândire. Nimeni nu a avut de suferit, salvatorii fiind alertați chiar de șoferul mașinii.

Întrucât rezervorul a fost deteriorat, combustibilul s-a scurs pe traseu. Pompierii au acționat și aici pentru acțiunea de spălare a traseului, pentru a exclude o eventuală explozie. Specialiștii Serviciului Situații Excepționale urmează să stabilească cauza acestui incendiu. Conducătorii auto sânt atenționați să apeleze de urgență numărul de telefon 901 atunci când se află în situații dificile, pentru evitarea incendiilor de proporții.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.