Un incendiu a cuprins trei debarale ale unui bloc locativ

Luni, 26 Mai 2014Chișinău

Un incendiu a cuprins trei debarale ale unui bloc locativ | imaginea 1 Miercuri, 21 mai a.c., la ora 10.36, pompierii au fost alertați pe strada Milescu Spătaru numărul 15 din capitală. La fața locului au intervenit două autospeciale și o scară auto. De flăcări au fost afectate trei debarale din holul etajelor 6, 7 și 8 ale unui bloc locativ, unde erau depozitate lucruri vechi. Suprafața totală afectată constituie aproximativ 40 metri pătrați.

Focul nu s-a extins către apartamente, iar în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Salvatorii au atenționat toți locuitorii blocului să se evacueze, ca să nu inhaleze fum. La ora 11.20 minute pompierii au anunțat localizarea flăcărilor. Specialiștii Serviciului Situații Excepționale urmează să stabilească circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.