Un incendiu a izbucnit într-o spălătorie auto din Chișinău

Luni, 12 Mai 2014Chișinău

Un incendiu a izbucnit intr o spalatorie auto din Chisinau | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit în seara de 29 aprilie, pe strada Rădăuțanu numărul 10 din Chișinău. Apelul la Serviciul 901 a fost înregistrat la ora 20.37 minute, iar la fața locului inițial au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Din primele informații operative, de flăcări au fost afectați 300 metri pătrați din interiorul unei spălătorii auto. Pentru o intervenție rapidă și pentru împiedicarea propagării focului, după 20 minute au mai fost îndreptate patru autospeciale.

În timpul intervenției, echipele de pompieri au evacuat din încăpere mai multe butelii cu oxigen. La ora 21.31 minute incendiul a fost localizat, cele șapte autospeciale ale pompierilor rămănînd la fața locului pînă la lichidare, lucrări de spălare și demontare. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Specialiștii Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale examinau circumstanțele și cauza care a dus la izbucnirea incendiului, ipotezele cercetate fiind scurtcircuit, defectiuni în echipamentul electric și utilizarea incorectă a focului deschis.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.