Un tînăr de 20 ani a mers la pescuit și s-a înecat

Luni, 12 Mai 2014Leova

Un tinar de 20 ani a mers la pescuit si s a inecat | imaginea 1 În după-amiaza zilei de 21 aprilie, un băiat de 20 ani a dispărut în apa unui lac în apropierea satului Tigheci, raionul Leova. Acesta a venit cu tatăl său la pescuit și au mers cu barca să întindă plasa. Ulterior, tînărul a sărit din barcă pentru a înota spre mal. După ceva timp nu a mai fost văzut, iar tatăl a cerut ajutor. La fața locului a intervenit o autospecială a salvatorilor din Leova, dar lucrările efectuate pînă seara au fost fără succes.

Pe parcursul zilelor care au urmat, lucrările de căutare a băiatului au continuat. După cinci zile de căutări, echipele de scafandri au găsit și recuperate din apă corpul neînsuflețit al băiatului. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează repetat oamenii să fie foarte prudenți atunci cînd merg la bazinele acvatice, pentru a nu-și pune viața în pericol.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.