Aventuri pe rîul Nistru pentru mai mulţi copii ai pompierilor

Duminică, 10 August 2014Chișinău

Aventuri pe riul Nistru pentru mai multi copii ai pompierilor | imaginea 1 Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI a organizat un weekend interesant pentru mai mulţi copii ai pompierilor. Direcţia situaţii excepţionale municipiul Chişinău şi-a propus să le facă micuţilor o croazieră pe rîul Nistru. Mai mulţi copii au avut parte de emoţii tari, dulciuri şi voie bună.

Angajaţii serviciului le-au oferit participanţilor o promenadă cu barca din Vadul lui Vodă pînă în localitatea Bălăbăneşti. Copiii au comunicat și s-au jucat fiind încîntaţi de surprizele dulci, oferite de organizatori. Scopul acţiunii a fost de a le oferi micuţilor o atmosferă frumoasă, alături de cei dragi în cadrul vacanţei de vară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.