Incendiu pe strada Alba Iulia din Chișinău

Luni, 18 August 2014Chișinău

Incendiu pe strada Alba Iulia din Chisinau | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit joi, 14 august a.c., într-un subsol al unui bloc locativ, din strada Alba Iulina numărul 3. La fața locului au intervenit două autospeciale. Timp de aproape 30 minute echipele de pompieri au efectuat acțiunile de recunoaștere, pentru a stabili focarul incendiului.

Din cauza fumului emanat din subsol, locatarii aflați în bloc au fost evacuați pentru a evita cazurile de intoxicații. Ulterior, s-a stabilit că focul a izbucnit într-o debara aflată în subsol. Flăcările au afectat 16 metri pătrați de lucruri vechi, iar incendiul a fost lichidat complet după mai bine de o oră. Nimeni nu a avut de suferit, iar circumstanțele urmează să fie stabilite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.