Intervenție SMURD în urma unui accident rutier

Luni, 18 August 2014Bălți

Interventie SMURD in urma unui accident rutier | imaginea 1 Un accident de circulație a avut loc joi, 14 august a.c., în jurul orei 10.00, pe traseul M 14, în apropiere de orașul Bălți. În accident au fost implicate două mijloace de transport, o motocicletă de model „Kawasaki” și un automobil “Renault”. În consecință o persoană aflată pe motocicletă a decedat.

Alertat în teren, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 a acordat primul ajutor celei de-a doua persoane de pe motocicletă. Ulterior a fost transportată la spitalul municipal Bălți. Șoferul autoturismului “Renault” nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Alți pasageri nu se aflau în mașină.

Interventie SMURD in urma unui accident rutier | imaginea 2 În teren au intervenit echipaje din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Serviciul Medical de Urgență, o echipă de salvatori și una SMURD din cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Intervenția salvatorilor de descarcerare nu a fost necesară.Toate circumstanțele accidentului urmează să fie investigate de către organele de drept.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.