Puncte de distribuire a apei instalate de salvatori

Duminică, 03 August 2014Chișinău

Puncte de distribuire a apei instalate de salvatori | imaginea 1 Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI instalează puncte de distribuire a apei în mai multe localităţi din ţară. Ţinând cont de perioada caniculară şi temperaturile ridicate înregistrate, Guvernul Republicii Moldova a dispus  montarea de corturi în locuri aglomerate. Punctele instalate de salvatori vor putea pune la dispoziţia oamenilor apă, iar trecătorii vor avea posibilitatea să se protejeze de soare în orele de vârf.

Corturile cu apă vor fi amplasate strategic, unde fluxul de oameni este mare. În total în ţară vor funcţiona nouă puncte. Cinci vor fi amplasate în Chişinău, două în Bălţi şi câte unul în oraşele Cahul şi Comrat. Acestea vor funcţiona pe parcursul caniculei între orele 11:00-18:00, pe toată perioada caniculară. Salvatorii recomandă persoanelor cu copii mici şi oamneilor în etate să nu stea în soare în orele amiezii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.