Un nou-născut a fost salvat de pompieri

Duminică, 10 August 2014Chișinău

Un nou nascut a fost salvat de pompieri | imaginea 1 Pompierii Detașamentului salvatori și pompieri Botanica au salvat un nou-născut din puhoaiele apelor, revărsate în timpul ploii torențiale din după amiaza zilei de joi, 6 august a.c.. Serviciul 901 a fost contactat la ora 15:40 solicitându-se ajutor din partea pompierilor pentru evacuarea unei femei.

Femeia avea un copil de doar trei zile. Veneau de la maternitate și au rămas neajutorați într-un autoturism, care s-a blocat în apă pe strada Șoseaua Muncești numărul 274 din capitală. Salvatorii au reușit să deschidă ușa automobilului și să scotă în brațe nou-născutul. Au condus mama cu bebelușul în brațe în alt mijloc de transport, fiind în afara oricărui pericol. Echipele de salvatori au mai ieșit la o altă solicitare în capitală. Alte două persoane au fost evacuate dintr-un microbuz, blocat din cauza apei, pe strada Zaikin numărul 74 din sectorul Rîșcani al capitalei. Mașina a fost tractată, persoanele aflîndu-se în siguranță. Mai mult, la policlinica Cancelariei de Stat, echipe de pompieri au fost solicitate pentru pomparea apei din subsol. Salvatorii recomandă populației să apeleze de urgență Serviciul 901, atunci cînd se pomenesc în situații de risc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.