Incendiu pe teritoriul unei uzine din Chișinău

Duminică, 26 Aprilie 2015Chișinău

Incendiu pe teritoriul unei uzine din Chisinau | imaginea 1 Miercuri, 22 aprilie a.c., în jurul orei 11:00, Serviciul 901 a fost alertat pe strada Columna numărul 170 din Chișinău. Pe teritoriul unei întreprinderi a izbucnit un incendiu, în urma lucrărilor de sudare și demontare a unui echipament vechi.

La fața locului au intervenit două autospeciale, pompierii acționînd la stingerea incendiului timp de 25 minute. Arderea a avut loc în spațiu deschis, pe o suprafața de aproximativ 40 metri pătrați, fără ca focul să obțină răspîndire.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, circumstanțele urmează să fie stabilite, una dintre ipotezele cercetate în stabilirea cauzei, fiind încălcarea normelor antiincendiare la lucrările de utilizare a echipamentului de sudat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.