Mai multe persoane evacuate din incendiu

Duminică, 26 Aprilie 2015Chișinău

Mai multe persoane evacuate din incendiu | imaginea 1 Vineri, 17 aprilie a.c., la ora 12:40 minute, Serviciul 901 a fost alertat pentru lichidarea unui incendiu, pe strada Grenoble numărul 199 din capitală. Echipele de salvare au fost chemate de către locuitorii blocului din strada indicată.

În teren au intervenit două autospeciale, stabilindu-se că focul a izbucnit într-o debara comună din holul de la etajul șase. Aici erau depozitate lucruri vechi, care au ars, emanîndu-se fum dens în scară. Incendiul a fost localizat în mai puțin de 5 minute, fiind împiedicată extinderea flăcărilor.

Nici un apartament nu a avut de suferit, iar echipele de pompieri au efectuat în paralel evacuarea persoanelor din locuințele aflate la etajele cinci, șase și șapte. Cei cinci evacuați nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind în afara pericolului.

Toate circumstanțele urmează să fie cercetate, iar pompierii recomandă prudență maximă pentru a fi evitate astfel de cazuri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.