Un bărbat de 82 de ani ajutat de salvatori

Duminică, 26 Aprilie 2015Chișinău

Un barbat de 82 de ani ajutat de salvatori | imaginea 1 Joi, 16 aprilie a.c., la ora 13:45 minute, salvatorii au fost chemați în ajutor pe strada Zelinski 32/2 din Chișinău. Aici era nevoie de transportarea unui bătrîn la un etaj superior, acesta fiind adus de la o instituție medicală.

Fiica acestuia a fost cea care a sunat la Serviciul 901, în teren ieșind de urgență o echipă de salvatori și paramedici din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 1 Chișinău.

Veniți la fața locului, paramedicii au verificat mai întîi indicii de sănătate ai bărbatului de 82 de ani, fiindu-i luată tensiunea arterială, ca mai apoi salvatorii să-l ridice la etajul patru al blocului unde locuiește.

Fiind adus în apartamentul său, echipa de salvare și-a încheiat intervenția, fiindu-i verificată o dată în plus starea de sănătate. De la începutul anului curent, acesta este al treilea caz de acest gen, cînd oamenii cu probleme de sănătate au nevoie de ajutorul echipelor de salvatori.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.