Două echipe de pompieri în localitatea Dumbrava. Cinci butelii cu oxigen evacuate

Duminică, 17 Mai 2015Chișinău

Doua echipe de pompieri in localitatea Dumbrava  Cinci butelii cu oxigen evacuate | imaginea 1 Miercuri, 29 aprilie a.c., la ora 12:11 minute Serviciul 901 a fost alertat pentru interventia de stingere a unui incendiu în localitatea Dumbrava din municipiul Chișinău. Incendiul a fost înregistrat într-o gospodărie particulară din sectorul de vile Bostancea.

La fața locului au ieșit două autospeciale ale pompierilor. S-a stabilit că incendiul a izbucnit într-o vagonetă, flăcările au cuprins interiorul acesteia, extinzîndu-se și către crengile depozitate lîngă gardul vecinilor. Incendiul a fost localizat în 25 minute, fiind salvate două case care se aflau în apropiere.

În timpul acțiunilor de stingere, echipele de pompieri au evacuat din vagonetă cinci butelii cu oxigen, care prezentau pericol de explozie. În timpul izbucnirii incndiului, stăpînii se aflau acasă, încercînd inițial să stingă focul cu forțele proprii, ulterior alertînd echipele de salvare.

Drept urmare, nimeni nu a avut de suferit, iar circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie cercetate. Pompierii amintesc repetat despre importanța apelării prompte a numărului de telefon 901, în scopul salvării și lichidării cît mai rapide a consecințelor situațiilor excepționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.