Medalii pentru echipa DINAMO MAI

Duminică, 17 Mai 2015Chișinău

Medalii pentru echipa DINAMO MAI | imaginea 1 Sâmbătă, 2 mai a.c., conducerea Ministerului Afacerilor Interne a oferit medalii şi distincţii învingătorilor la „Campionatul Naţional de Volei Masculin”. Echipa DINAMO MAI a reuşit pentru a treia oară să devină campioană naţională.

În cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc în această dimineaţă într-un local din Chişinău, ministrul Afacerilor Interne a felicitat sportivii şi a înmânat învingătorilor „Cupa Campionatului de Volei Masculin Ediţia 2014 -2015”.

În cadrul discursului, ministrul a menţionat că victoria echipei nu a fost una uşoară fiind obţinută pe terenul adversarului. Oleg Balan a spus că aceasta este victoria Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale şi a Ministerului Afacerilor Interne.

Medalii pentru echipa DINAMO MAI | imaginea 2 Sportivii au fost decernaţi cu medalii şi distincţii, iar echipa câştigătoare a înmânat ministrului, prin intermediul conducerii Serviciului Situaţii Excepţionale o minge de volei cu semnăturile jucătorilor. Alături de sportivi au fost suporterii, care au susţinut învingătorii, iar unii dintre ei s-au ales cu premii.

Echipa de volei masculin DINAMO MAI a fost fondată în anul 2011 şi a reuşit să înscrie performanţe înalte în sportul moldovenesc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.