Premierul alături de familia și colegii Eroului căzut în misiune

Duminică, 13 Noiembrie 2016Chișinău

Premierul alaturi de familia si colegii Eroului cazut in misiune | imaginea 1 În dimineața zilei de duminică 13 noiembrie a.c., la sediul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale zeci de colegi au venit să-și ia rămas bun de la pompierul decedat în misiune de serviciu.

Cu un mesaj profund de condoleanțe a venit și Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip. Premierul și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a eroului care s-a dedicat misiunii de salvare.

Alături de rude și colegi a fost prezentă conducerea Ministerului Afacerilor Interne vorbind despre durerea care a lăsat-o în urmă Ivan Nagailîc, dar și despre meritele unui adevărat erou care s-a sacrificat în numele salvării. Rudele și colegii de breaslă au depus flori, iar sicriul pompierului a fost însoțit de un cortegiu militar. Corpul neînsuflețit al salvatorului a fost condus spre satul de baștină, fiind transportat cu onoruri într-o coloană de autospeciale de intervenție. Eroul va fi îngropat luni 14 noiembrie 2016 în localitatea Puhoi, raionul Ialoveni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.