Premierul alături de familia și colegii Eroului căzut în misiune

Duminică, 13 Noiembrie 2016Chișinău

Premierul alaturi de familia si colegii Eroului cazut in misiune | imaginea 1 În dimineața zilei de duminică 13 noiembrie a.c., la sediul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale zeci de colegi au venit să-și ia rămas bun de la pompierul decedat în misiune de serviciu.

Cu un mesaj profund de condoleanțe a venit și Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip. Premierul și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a eroului care s-a dedicat misiunii de salvare.

Alături de rude și colegi a fost prezentă conducerea Ministerului Afacerilor Interne vorbind despre durerea care a lăsat-o în urmă Ivan Nagailîc, dar și despre meritele unui adevărat erou care s-a sacrificat în numele salvării. Rudele și colegii de breaslă au depus flori, iar sicriul pompierului a fost însoțit de un cortegiu militar. Corpul neînsuflețit al salvatorului a fost condus spre satul de baștină, fiind transportat cu onoruri într-o coloană de autospeciale de intervenție. Eroul va fi îngropat luni 14 noiembrie 2016 în localitatea Puhoi, raionul Ialoveni.

Galerie imagini