Să ajutăm familia Pompierului-Erou!

Duminică, 13 Noiembrie 2016Chișinău

Ivan Nogailîc Pompierul decedat la datorie, în incendiul devastator de la depozitul de mase plastice a fost Ivan Nogailîc, un tânăr sergent de doar 28 de ani.

Ivan activa în cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din anul 2009, ultima funcție fiind cea de șef echipă al Postului salvatori și pompieri al Centrului republican de intervenție operativă al SPC SE, în grad de sergent major al s/salvare. Era căsătorit, avînd doi copii.

Colegii și apropiații au lansat un apel ©ătre cei care doresc să ajute familia tânărului erou.

"Pompierul Ivan Nogailîc a lăsat acasă soția și două fetițe de trei ani și un credit la bancă de 280 de mii de lei, luat pentru a asigura un loc de trai familiei sale.

Bărbatul făcea parte din grupa operativă care a intrat în interiorul clădirii pentru a salva persoanele blocate acolo. Acesta era şef de echipă al Postului de Salvatori şi Pompieri al Centrului Republican de Intervenţie operativă al SPC SE, în grad de sergent major.

Dragi prieteni, venim cu un apel către voi de a dona, astfel împreună să îi întoarcem datoria celui care a plătit cu viața. Să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca fetițele lui să aibă unde trăi și să nu rămână pe drumuri."

Linkul unde puteți face donația este: https://guvern24.md/projects/ajutor-familiei-tanarului-pompier-ion-nagailic/

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.