Un ultim omagiu...

Duminică, 13 Noiembrie 2016Chișinău

Un ultim omagiu | imaginea 1 În după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 noiembrie a.c., corpul neînsuflețit al pompierului decedat la datorie a fost adus la sediul unde a activat din strada Hîncu nr. 3, unde colegii au putut să își ia rămas bun, și unde oamenii au adus flori și au aprins lumînări.

Cu un cortegiu cu sirenele incluse, sicriul a fost adus pe strada Gh. Asachi 69, unde a rămas pe parcursul nopții în biserica de la sediul Serviciului Situații Excepționale. Aici a fost oficiată o slujbă de vecernie, în prezența tuturor celor care au dorit să aprindă lumînări și să aducă un omagiu pompierului.

În dimineața zilei de duminică, 13 septembrie a.c., începînd cu ora 08:00, zeci de pompieri cu mai multe autospeciale, cu sirenele incluse, l-au condus pe colegul căzut la datorie, spre satul de baștină- Puhoi, raionul Ialoveni. Pompierul va fi înmormîntat cu onoruri militare luni dimineață în localitatea în care s-a născut.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.