Pompierii militari bihoreni, pe podiumul Campionatului de judo al MAI

Duminică, 22 Martie 2015Bihor

Pompierii militari bihoreni  pe podiumul Campionatului de judo al MAI | imaginea 1 În perioada 10 – 13 martie 2015, s-a desfăşurat în municipiul Deva, judeţul Hunedoara, etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat la această competiţie de trei subofiţeri: plutonier Bogoşel Adrian, plutonier Veszi Janos şi plutonier Coneru Ştefan.

La finalul competiţiei, ce a reunit la start aproximativ 100 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, pompierii militari bihoreni s-au clasat pe următoarele locuri:

  • Categoria 90 kg: Locul I – plutonier Bogoşel Adrian;
  • Categoria 81 kg: Locul III – plutonier Veszi Janos;
  • Categoria 66 kg: Locul III – plutonier Coneru Ştefan.

În cadrul Campionatului Naţional al Ministerului Afacerilor Interne, în intervalul 2008-2013 şi în anul 2015, plutonier Bogoşel Adrian şi-a surclasat toţi concurenţii la competiţia de judo, ocupând - în cei şapte ani menţionaţi, prima treaptă a podiumului.

Rezultatele onorante obţinute de subofiţeri sunt rodul perseverenţei şi al unei munci asidue, pe care aceştia o îmbină în mod responsabil cu meseria de pompier militar, rezultatele obţinute constituind o garanţie a abilităţilor sportive, rezistenţei fizice şi psihice şi a capacităţii de autocontrol, calităţi atât de necesare profesiei de pompier salvator.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.