Pompierii sătmăreni pe podium la Nyiregyhaza

Duminică, 19 Aprilie 2015Satu Mare

Pompierii satmareni pe podium la Nyiregyhaza | imaginea 1 Vineri, 17 aprilie a.c., la invitaţia pompierilor din judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg, o delegație a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Someş” al judeţului Satu Mare, formată din Plt. Maj. Moș Olimpiu, Plt. Maj. Demian Marian, Sg. Maj. Hajdu Cristopher și Personal Civil Vani Vasile au participat la concursul profesional ”SCĂRI” Ediţia a XIII-a 2015, desfășurată la Nyiregyhaza-Ungaria.

La acest concurs au participat peste 20 de echipaje de pompieri din întregul judeţ al ţării vecine. Concurenții trebuiau să parcurgă în cel mai scurt timp, cele 10 etaje ale liceului, echipaţi cu echipamentul de intervenţie, bocanci de intervenţie, aparatul de respirat cu aer comprimat în funcţiune, cască, brâu şi mănuşi.

În urma desfăşurării concursului pe echipe, echipajul pompierilor sătmăreni format din Plt. Maj. Moș Olimpiu şi Plt. Maj. Demian Marian, a reuşit o performanţă remarcabilă urcând cele 175 trepte în doar 43 de secunde, clasându-se pe Locul I. La proba individuală, Plt. maj. Demian Marian a reușit un timp de 37 de secunde, clasându-se pe locul I.

Participarea pompierilor sătmăreni la această competiție internațională a devenit deja o tradiție, de fiecare dată echipajul nostru reușind clasarea pe podium. În semn de mulțumire și apreciere pentru rezultatele obținute comanda inspectoratului i-a recompensat cu Citarea pe Ordinul de Zi al unității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.