Echipa I.S.U. Harghita - campioana națională la minifotbal

Marți, 22 Septembrie 2015Vrancea

Echipa ISU Harghita   campioana nationala la minifotbal | imaginea 1 Echipa reprezentativă din cadrul I.S.U. Harghita a obţinut titlul de campioană naţională la minifotbal, cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România – A.S.P.R., ediţia 2015.

Cupa a fost înmânată de colonelul Eugen Vişan, adjunctul Inspectorului şef al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, preşedinte A.S.P.R., România, prezent special în municipiul Focşani pentru festivitatea de premiere ce s-a desfăşurat, vineri, 18 septembrie a.c.

Campionatul de minifotbal a fost organizat în perioada 16-18 septembrie a.c., şi a reunit echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din Alba, Bistriţa, Galaţi, Călăraşi, Harghita şi Olt.

Primul loc în clasament a fost obţinut de I.S.U. Harghita, urmată de I.S.U. Galaţi (deţinătoarea titlului ediţiei 2014) şi I.S.U. Olt. De asemenea, s-au înmânat trofee pentru cel mai bun portar lui Gîlcă Rareş din cadrul I.S.U. Alba şi cel mai bun jucător lui Doltea Gabriel Cătălin din cadrul I.S.U. Harghita. Totodată, echipa reprezentativă a I.S.U. Călăraşi a primit diploma pentru fairplay.

Câştigătorii primelor trei locuri au primit cupe, diplome şi medalii, iar toţi concurenţii au fost felicitaţi pentru prestaţiile din timpul meciurilor şi de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.