Medalii de aur, argint şi bronz pentru pompierii militari bihoreni

Duminică, 29 Mai 2016Bihor

Medalii de aur  argint si bronz pentru pompierii militari bihoreni | imaginea 1 Pompierii militari bihoreni au obţinut o medalie de aur, trei de argint şi trei de bronz la diferite probe sportive, în cadrul „Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” - etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

La competiţie, care s-a desfăşurat în municipiul Piatra Neamţ, în perioada 18 - 20 mai a.c., au participat sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de patru subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant şef Carţiş Daniel, plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier Lipai Bogdan şi sergent major Mălăieş Adrian.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe diferite trepte ale podiumului la mai multe probe sportive.

Astfel, la Atletism, proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între 35 - 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier Lipai Bogdan, care a obţinut şi Locul II la proba “100 metri”.

Tot la “Săritura în lungime”, la categoria peste 45 ani, Locul II i-a revenit plutonierului adjutant şef Carţiş Daniel, iar la proba ” 1500 metri”, plutonier adjutant Nagy Robert şi sergent major Mălăieş Adrian au obţinut locul III, la categoriile între 35 - 45 ani, respectiv sub 35 de ani .

La Cros, 6000 metri, Locul II i-a revenit sergentului major Mălăieş Adrian, iar la 4000 metri, plutonierul adjutant Nagy Robert s-a clasat pe Locul III.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.