„Cupa Protecției Civile” la minifotbal, ediția 2019

Marți, 26 Februarie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Cupa Protectiei Civile  la minifotbal | imaginea 1 Competiția de minifotbal „Cupa Protecției Civile”, ediția 2019, și-a desemnat câștigătorii, vineri, 22 februarie, a.c. Echipele calificate în etapa finală au oferit meciuri spectaculoase, iar fairplay-ul a dominat pe tot parcursul competiției.

Câștigătoarea competiției din acest an este echipa de la Garda Stoenești, iar podiumul a fost completat de echipa ISU „A” și echipa Detașamentului Slatina.

La festivitatea de premiere au participat domnul Locotenent-colonel Adrian TĂNASE, Inspectorul Șef al ISU Olt și domnul Maior Dorel VIIȘOREANU, Președintele A.S. „Pompierul” Olt. Echipele clasate pe podium au fost premiate de Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, iar echipa de la Stația Scornicești a primit diploma FairPlay.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.