"Cupa Protecției Civile" la minifotbal

Sâmbătă, 09 Martie 2019Caraș-Severin
Sursa Foto: ISU Caraș-Severin

Cupa Protectiei Civile  la minifotbal | imaginea 1 Încă sub efectul adrenalinei și emoțiilor evenimentelor de joi, 28 februarie, a.c., (peste 30 de intervenții la nivel județean și aniversarea Zilei Protecției Civile), pompierii militari cărășeni s-au întrecut vineri, 01 martie, în cadrul unei competiții de minifotbal - "Cupa Protecției Civile" la minifotbal.

Anul acesta, cea mai bună echipă s-a dovedit a fi echipa Secției de Pompieri Moldova Nouă, în timp ce echipa formată din cadre de la sediul inspectoratului s-a clasat pe locul II, iar cea a Secției de Pompieri Oravița, pe locul III.

Cel mai tehnic jucător al competiției a fost Ivașcu Cosmin - de la sediul inspectoratului, cel mai bun portar a fost Dumitru Alin - Secția de Pompieri Oravița, iar golgeterul competiției a fost Zamăneagră Daniel - Secția de Pompieri Moldova Nouă. Felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.