Pompier mehedinţean, medaliat cu argint la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness

Sâmbătă, 11 Mai 2019Mehedinți
Sursa Foto: ISU Mehedinți

Pompier mehedintean  medaliat cu argint la Campionatele Europene de Culturism si Fitness | imaginea 1 Pompierul mehedinţean, plutonier Lepădatu Ionuț, a reprezentat cu succes ţara noastră la “Campionatele Europene de Culturism şi Fitness”, care s-au desfăşurat, în perioada 01-06 mai, a.c., în Spania, unde echipa României a obţinut locul 6 din cele 34 de ţări participante.

Mehedinţeanul a fost medaliat cu argint la categoria Men`s Physique - 174 cm, reuşind să se remarce şi peste hotare.

Pompierul și-a început cariera în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al Județului Mehedinți în anul 2010. Datorită performanțelor sportive deosebite, a fost selectat pentru a face parte din lotul sportiv al inspectoratului. Înzestrat cu un puternic spirit competitiv, susținut de o pregătire asiduă, nici rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Prin participările la concursurile profesioniste ale pompierilor, munca lui a fost încununată de succese, pompierul obținând încă din primul an rezultate fruntașe, atât la probele de echipă, cât și la cele individuale. Anual, a reușit să se mențină pe podium, câştigând numeroase cupe și medalii, printre care aur la probele: Scara de fereastră, Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, Pista cu obstacole și altele.

Începând cu anul 2012, timpul petrecut în sala de forță l-a făcut să îndrăgească fitnessul care a devenit un hobby pentru el. De anul trecut, pasiunea pentru acest sport l-a făcut pe Ionuț să își dorească mai mult, să atingă un alt nivel, și anume să devină sportiv profesionist.

Înarmat cu ambiție și determinare, a reuşit să ajungă campion naţional, iar la sfârşitul anului trecut, prin participarea la prima sa competiţie internaţională “Cupa Mondială de Culturism şi Fitness” desfăşurată la Cluj-Napoca, unde a obținut medalia de aur pentru Romania şi a ocupat locul al II-lea la categoria OPEN, şi-a împlinit visul de a deveni sportiv profesionist. Ionuț ne-a dezvăluit și secretul succesului său…bucuria de a fi tatăl unui băiețel de nici doi ani, căruia dorește să-i creeze motivația necesară pentru sport și un stil de viață sănătos, dar și pentru ca acesta să aibă cu ce se mândri, când va creşte.

Putem spune despre colegul nostru că meseria de pompier profesionist i-a dezvoltat pasiunea pentru fitness, iar această pasiune îi dă rezistența și forța necesare îndeplinirii misiunilor încredințate pentru salvarea semenilor, a bunurilor acestora, dar și a mediului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.