Pompier sucevean, medaliat la Campionatul de Atletism și Cros - „Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”

Luni, 13 Mai 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Pompier sucevean  medaliat la Campionatul de Atletism si Cros    Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania | imaginea 1 „În fiecare dimineață, pe la ora 4:00, 4 și ceva, ies la alergat... Cam 12-14 kilometri, depinde... Mai greu îmi este atunci când ies din tura de serviciu...”

Îl asculți și, dacă nu l-ai cunoaște, ai spune că e „pescar” de meserie, nu pompier militar. La cei 52 de ani ai săi, NICULAI ROȘU este un model pentru toți. Și ne mândrim cu campionul nostru!

Plt.adj.-șef NICULAI ROȘU s-a întors, ca în fiecare an, cu medalii de la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros - „Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România”, care anul acesta a fost organizat la Constanța, pe stadionul „Farul”, în perioada 8-9 mai.

  • Locul I - la proba „cros” 3.000 de metri;
  • Locul II - la proba „atletism” 1.500 de metri.

Felicitări, Nicule! Să fii sănătos și să ne inspiri pe mai departe!

Pompier sucevean  medaliat la Campionatul de Atletism si Cros    Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.