Pompierul Iulian Rotariu, câștigătorul celui mai greu ultramaraton din lume, The Track Australia!

Miercuri, 29 Mai 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Pompierul Iulian Rotariu  castigatorul celui mai greu ultramaraton din lume  The Track Australia | imaginea 1 "Numai cei care riscă să meargă prea departe pot descoperi cât de departe pot merge!"

"Hristos a înviat!
Am onoarea să vă salut!
Sărut mâinile!

Cu îngăduința Bunului Dumnezeu, am reușit să termin una din cele mai grele curse din lume! Totuși, când spun "greu", dar îmi amintesc, o simt ca un mic pas catre "iad"😊! Am fiert pur și simplu ziua la aproape 50 grade C și mi-au "clănţănit" dinții în fiecare noapte! Am avut un vârf de top în toată logistica cursei, dar poate vârsta😉 și faptul că sunt "om" m-au facut să simt orice schimbare pe care o făcea natura! Au fost zile în care deşertul Sahara (unde am alergat) s-a dovedit a fi doar o fiică mai mică a deșertului australian!

Fiecare rugăciune pe care ați avut-o toți către mine mi-a sărutat în fiecare seară pleoapele pentru a avea un somn odihnitor, chiar daca mic😊, pentru ca mai apoi, în fiecare zi, să-mi port cu "barba sus", cum zice tata, lupta cu mine însumi, nu cu ceilalți competitori, în a-mi învinge limitele! Am plecat și m-am rugat, mulţumindu-vă, să termin această experiență, sănătos, să fiu un punct de plecare pentru copiii minunați a căror cauză o susțin!

Mulţumesc că sunteți alături de ei, de noi, mulţumesc tuturor românilor a căror inimă a batut în pieptul meu, mulţumesc sponsorilor care nu mi-au frânt aripile, ci mi-au făcut avânt către înălțimi, mulţumesc botşănenilor care au crezut, ajutat şi alăturat în toate aceste experienţe, colegilor pompieri, domnilor comandanți și prieteni, care m-au îmbrățișat, învățat, încurajat și au alergat umăr la umăr cu mine, din timpul nostru liber😊 pentru a putea, cu cinste, onoare şi credință, să ridicam împreună steagul, numele țării, al orașului acolo unde îi este locul!

Datorită vouă și împreună vom reuși să arătăm că oriunde, pompierii, indiferent de condiţii, își vor da silința în a-și face datoria! Mulţumiri tuturor domnilor doctori, terapeuţi şi asistenți din toate structurile care mereu mi-au fost alături în a ma recupera! Complimente, sărutări de mâini doamnei, omului, dascălului, antrenorului și psihologului...Dana Vieriu, care cu precizia "ceasului elvețian" şlefuieşte la bucăţica de pământ care sunt eu! Mulţumiri, respect și imbrăţisări întregii familii care păstrează flacara candelei aprinse pentru a putea găsi cu ușurință drumul către casă! Ultimul mesaj primit la ieșirea din țară, către Australia şi neîmblânzita cursă, de la un prieten adevărat, a fost ca rugăciunea, bucuria şi lumina Învierii să-mi călăuzească pașii încotro voi merge!

Cu inimă sinceră, vă mulțumesc, îmbrățișez și mă înclin!" - este mesajul primit în ziua de 26 mai, a.c., de la Iulian Rotariu.

Pompierul Iulian Rotariu  castigatorul celui mai greu ultramaraton din lume  The Track Australia | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.