Pompierul Lepădatu Ionuţ - Campion balcanic absolut

Sâmbătă, 25 Mai 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Pompierul Lepadatu Ionut   Campion balcanic absolut | imaginea 1 Plutonierul Lepădatu Ionuţ a demonstrat, din nou, că ambiţia, determinarea şi perseverenţa sunt atribute esenţiale ale reuşitei.

Rodul muncii asidue şi a regimului alimentar riguros i-au adus satisfacţia cuceririi unui nou titlu de campion, de această dată, reuşind să devină campion balcanic absolut, cucerind două medalii de aur, atât la categoria Men's Physique 173 cm, cât şi la categoria Men's Physique Overall ( 1.73 cm/ 1.79 cm/ 1.79+ cm).

Participarea la Campionatul Balcanic din Grecia, care s-a desfășurat în Corfu, în perioada 17-19 mai 2019, a fost o victorie şi pentru ţara noastră, care a obţinut LOCUL I PE NAŢIUNI, sportivii români cucerind un număr de 26 de medalii, 12 dintre acestea de aur, 8 de argint și 6 de bronz.

Îl felicităm pe colegul nostru şi îi dorim succes la competiţiile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.