Campionatul de Atletism și Cros al M.A.I.

Marți, 25 Iunie 2019Neamt
Sursa Foto: ISU Neamt

Campionatul de Atletism si Cros al MAI | imaginea 1 În perioada 19 – 20 iunie a.c., pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești s-a desfășurat Campionatul de Atletism și Cros al Ministerul Afacerilor Interne, România - etapa finală, organizat de Centrul Cultural al MAI, în colaborare cu inspectoratele județene de poliție, jandarmi și pompieri Argeș.

La startul competiției, concurenții au avut parte de o surpriză inedită și s-au bucurat de susținerea atletei Constantina Diță-Tomescu, câștigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

La această competiție au participat peste 200 de cadre militare și polițiști din cadrul M.A.I.

După desfășurarea probelor de concurs, reprezentanții ISU Neamţ au obținut următoarele locuri onorabile și meritorii:

  • Plt. Florin Asmarandei - locul I - aruncarea greutății - categoria minus 35 de ani;
  • Plt. Cozar Cezar Andrei – locul I – 100 de metri plat – categoria minus 35 de ani;
  • Plt. maj. Anca Starlichi - locul II - 60 m viteză și locul III - săritura în lungime – categoria plus 30 de ani;
  • Plt. maj. Popescu Radu - locul III - aruncarea greutății - categoria 35 - 45 ani;
  • Plt. maj. Marian Dantis - locul V - cros 4000 m și locul IX - 1500 m - categoria 35 - 45 ani.

În urma celor două zile de concurs, dominat de profesionalism, implicare, fair-play şi respect, participanții au dovedit, încă o dată, că pot face față oricărei provocări în misiunile pe care le au de îndeplinit.

Plutonierul Asmarandei Florin din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman este pentru al nouălea an consecutiv campion național la aruncarea greutății în cadrul M.A.I., iar lotul IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, România se clasează pe locul I pentru al șaptelea an consecutiv la nivelul M.A.I.

ISU Neamţ mulțumeşte colegilor pentru modul profesionist în care au reprezentat instituția la această competiție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.