Campioni la minifotbal!

Luni, 10 Iunie 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

Campioni la minifotbal | imaginea 1 Echipa ISU Covasna a cucerit Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România și a obținut titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal.🏆

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna a cucerit vineri, 7 iunie, a.c., Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. Pompierii covăsneni au intrat în posesia trofeului pus în joc după ce s-au clasat pe primul loc la turneul final al competiției, desfășurat în perioada 04 - 07 iunie, a.c., în municipiul Târgovişte.

În disputa pentru pentru primul loc, covăsnenii au trecut în finală de ISU Galati, cu scorul de 3-2. De asemenea, ISU Covasna a trecut în semifinale de ISU Hunedoara (1-1 și 3-2 după loviturile de departajare), iar în sferturi de ISU ARAD (6-1). De asemenea, pompierii covăsneni au câștigat toate meciurile din faza grupelor în fața echipelor din Sălaj, Ilfov și Iași.

La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR), au participat echipele reprezentative ale unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele 16 judeţe: Arad, Bistriţa - Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt: promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Felicitări tuturor colegilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.