Forţă, curaj, determinare - Echipa ISU Braşov s-a clasat pe locul I la Zărneşti Challenge

Marți, 25 Iunie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Forta  curaj  determinare   Echipa ISU Brasov s a clasat pe locul I la Zarnesti Challenge | imaginea 1 Echipa ISU Braşov s-a clasat pe locul I la Zărneşti Challenge, la concursul pe echipe. Din echipă au facut parte: Slt. Istrate Sandu, Plt. maj. Kulcsar Nicoleta, Plt. maj. Ioja Viorel.

La proba SPRINT, locurile 1, 2 şi 3 au fost ocupate tot de cadrele ISU Braşov, astfel:

  • Loc 1: Sg. maj. Pătrașcu Raducu
  • Loc 2: Lt. Dina Alexandru
  • Loc 3: Plt. maj. Durnă Bogdan

ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole, însă parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.

Traseul competiţiei are distanţa de 3,2 km cu peste 30 obstacole pentru categoria SPRINT si ECHIPE, cca 8 km cu peste 30 de obstacole pentru categoria SUPER SPRINT şi cca 16 km cu peste 60 de obstacole pentru ELITA, traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii, de aceea este recomandată încălţămintea de trail. Obstacolele le pun la încercare abilităţile sportive constând în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş, zone de alergare cu greutăţi, alergare prin anvelope auto, căţărare pe frânghii. Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.

Felicitări, dragi colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.