Performanța se obține întotdeauna prin ambiție, perseverență și antrenament

Marți, 25 Iunie 2019Sibiu
Sursa Foto: ISU Sibiu

Performanta se obtine intotdeauna prin ambitie  perseverenta si antrenament | imaginea 1 În perioada 17-21.06.2019, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au participat la trei competiții sportive importante unde și-au demonstrat rezistența fizică și abilitățile practice astfel:

  • La Campionatul de atletism și Cros al M.A.I. organizat de Centrul Cultural al M.A.I. în colaborare cu Inspectoratul de Poliție, Pompieri și Jandarmi Argeș, plt. maj. Oprea Gabriel din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a obținut locul I la proba ”Săritura în lungime”, respectiv locul III la proba ”Viteza 100 m”;
  • La Competiția ”Cel mai Puternic Pompier” - Etapa finală, organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Unirea” al județului Alba, Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România şi Asociaţia CTIF din România, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, echipa ISU Sibiu formată din plt. maj. Tănase Gabriel, plt. maj. Narița George și sg. maj. Gheorghiu Raul, a obținut locul III la proba pe echipe și locul II la categoria junior (sub 30 de ani) - sg. maj. Gheorghiu Raul;
  • La Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat – Etapa zonală organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihai Viteazul” al județului Covasna, desfășurată în municipiul Sf. Gheorghe, lotul reprezentativ al ISU Sibiu format din plt. adj. Mihu Adrian (șef lot), plt. adj. Ivan Remus, plt. adj. Severin Șerban, plt. maj. Banciu George, plt. maj. Vulea Eugen, plt. maj. Barbu Cătălin, sg. maj. Avramescu Bogdan și sg. maj. Ghiță Vlăduț, a obținut locul III la proba ”Acordarea primului ajutor calificat”, respectiv locul IV la proba ”Descarcerare din vehicule”.

Performanța se obține întotdeauna prin ambiție, perseverență și antrenament, iar pompierii sibieni au înțeles că aceste calități sunt esențiale pentru un pompier adevărat și un salvator desăvârșit. Felicitări și mult succes în noile provocări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.