Pompier botoşănean pe podium la etapa națională a concursului "Cel mai puternic pompier"

Duminică, 30 Iunie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Pompier botosanean pe podium la etapa nationala a concursului  Cel mai puternic pompier | imaginea 1 Sergent major Robert Şerban a obținut locul III la categoria sub 30 de ani! Etapa națională a concursului "Cel mai puternic pompier" s-a desfășurat în Piața Tricolorului a Cetății Alba Carolina, în perioada 18 - 21 iunie a.c., și a reunit peste 120 de salvatori militari din 26 de județe.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole dificile.

ISU Botoşani a mai fost reprezentat de plt. adj. Paul Dohotaru (locul 15 la categoria 30 - 40 de ani), plt. maj. Bogdan Covasa (locul 31 categoria 30 - 40 ani) şi plt. adj. Iulian Radu (locul 9 la categoria peste 40 ani). Toți participanții au fost felicitați în cadru festiv, fiind recompensați cu medalii, cupe, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Pompier botosanean pe podium la etapa nationala a concursului  Cel mai puternic pompier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.