Pompierii covăsneni la Campionatul de Atletism și Cros al M.A.I., din nou la înălțime

Duminică, 30 Iunie 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

Pompierii covasneni la Campionatul de Atletism si Cros al MAI  din nou la inaltime | imaginea 1 Căpitan Doczi Linda Zsuzsanna și plutonier adjutant Vrabie Cătălin au participat la faza finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, organizată în municipiul Piteşti, de unde s-au întors învingători.

La această competiţie s-au aliniat peste 180 de sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au făcut parte şi cei doi pompieri militari covăsneni care au ocupat primele trepte ale podiumului la “Campionatul de Atletism şi Cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, ce s-a desfăşurat în luna mai.

Doczi Linda Zsuzsanna s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la proba de rezistenţă 800 de metri și la proba de cross 2000 de metri, iar Vrabie Cătălin a obținut locul 3 la proba de rezistenţă 1500 de metri și la proba de cross 4000 de metri.

La startul competiției, concurenții au avut parte de o surpriză inedită și s-au bucurat de susținerea atletei Constantina Diță-Tomescu, câștigătoarea medaliei de aur la proba de maraton, în cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Beijing, din 2008.

Pompierii covăsneni le mulțumesc colegilor lor pentru modul profesionist în care au reprezentat instituția și le urează mult succes în competițiile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.