Rezultatele Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2019

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Rezultatele Campionatului de minifotbal  Cupa ASPR    editia 2019 | imaginea 1 Timp de 3 zile, în perioada 04 - 07 iunie, a.c., cele mai bune echipe ale pompierilor la minifotbal s-au întrecut în cadrul etapei finale a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2019, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) şi găzduită în acest an de judeţul Dâmboviţa.

Pentru titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal s-au întrecut echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din: Arad, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

În urma desfăşurării competiţiei, care a fost aprig disputată, dar în spiritul fairplay-ului şi colegialităţii, clasamentul final a fost următorul:

  • Locul I - echipa ISU “Mihai Viteazul” al județului Covasna
  • Locul II - echipa ISU ”General Eremia Grigorescu” al județului Galaţi
  • Locul III - echipa ISU ”Lt.col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj
  • Diploma Fair-Play - echipa ISU ”Delta” al județului Tulcea

Îi felicităm pe toţi competitorii și le urăm succes atât în activitatea sportivă, cât şi în cea profesională!

Rezultatele Campionatului de minifotbal  Cupa ASPR    editia 2019 | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.