Etapa interjudețeană a competiției de fotbal-tenis, ediția 2019

Marți, 16 Iulie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Etapa interjudeteana a competitiei de fotbal tenis  editia 2019 | imaginea 1 Pompierii din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Olt, Dolj, Gorj și Argeș s-au întrecut, joi, 11 iulie, a.c., la etapa interjudețeană a competiției de fotbal-tenis, Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2019.

Competiția s-a desfășurat în municipiul Caracal, la Baza Sportivă Sincron.

ISU Olt a fost reprezentat la această etapă de Cătălin GAVRILĂ, la proba de simplu și Dorel VIIȘOREANU și Marian PREDA, la proba de dublu.

Echipa formată din Dorel VIIȘOREANU și Marian PREDA a reușit să se claseze pe primul loc la finalul întâlnirilor și va reprezenta județul Olt la etapa finală a competiției, organizată de ISU Satu-Mare, la sfârșitul lunii august.

Cătălin GAVRILĂ, pompier în cadrul Detașamentului Caracal, s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului la proba de simplu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.