Podium pentru pompierii băcăuani la Campionatul de Înot al MAI

Marți, 09 Iulie 2019Bacau
Sursa Foto: ISU Bacau

Podium pentru pompierii bacauani la Campionatul de Inot al MAI | imaginea 1 La Bazinul Olimpic ,,Gheorghe Demeca” din Baia Mare a avut loc Campionatul Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

În urma desfășurării competiției, la care au participat cei mai buni înotători din toate structurile MAI, medalia de bronz, la 100 m bras, a revenit reprezentantului Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău.

Pompierii, jandarmii, politiștii și politiștii de frontieră „au intrat la apă” în debutul etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfășurat joi, 4 iulie, a.c., la Bazinul Olimpic ,,Gheorghe Demeca” din Baia Mare. Reprezentantul ISUJ Bacău, plutonierul major Cozma Adrian din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău, a reușit performanța să ocupe locul al III-lea pe podium, la proba de 100 m bras, categoria de vârstă 35 - 45 de ani.

Colegii sunt mândri de performanța colegului lor și îşi exprimă înalta apreciere atât pentru efortul depus, cât și pentru faptul că reprezintă cu cinste instituția.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.