Felicitări Plt. maj. Florin Asmarandei şi Plt. Cozar Cezar Andrei!

Marți, 27 August 2019Neamt
Sursa Foto: ISU Neamt

Felicitari Plt  maj  Florin Asmarandei si Plt  Cozar Cezar Andrei | imaginea 1 ISU Neamț mulțumește sponsorilor HeidelbergCement Romania, fabrica de ciment Tașca și Clinica GSM Piatra Neamţ pentru că au susținut financiar participarea celor doi pompieri nemțeni la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor (Chengdu 2019 World Police & Fire Games).

Această competiție s-a desfășurat în orașul Chengdu, China, în perioada 08-18 august 2019, unde au participat aproximativ 10.000 sportivi, din 79 de țări.

Plt. maj. Florin Asmarandei a participat, anul acesta, la a 5-a ediție, sprijinit de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Secţia Română, al cărei membru este. Și la această ediție rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, Florin obținând următoarele rezultate:

  • Aruncarea ciocanului - locul 1 (medalie de aur)
  • Aruncarea greutăţii - locul 4
  • Aruncarea discului - locul 4

Plt. Cozar Cezar Andrei, deși a fost la prima participare la o competiție de asemenea anvergură, a obținut rezultate foarte bune, astfel:

  • Alergare pe distanța de 110 m garduri - locul 3 (medalie de bronz)
  • Alergare pe distanța de 400 m - locul 3 (medalie de bronz)
  • Alergare pe distanța de 100 m - locul 4

Următoarea ediție a acestor campionate va fi în 2021 la Rotterdam, Olanda.

Felicitări şi succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.