Felicitări, Plutonier major Oprea Gabriel!

Sâmbătă, 24 August 2019Sibiu
Sursa Foto: ISU Sibiu

Felicitari  Plutonier major Oprea Gabriel | imaginea 1 În perioada 08-18 august, a.c., plt. maj. OPREA Gabriel, comandant de echipaj și alpinist de intervenție la Detașamentul de Pompieri Sibiu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a participat la a XVIII-a ediție a Campionatului Mondial al Polițiștilor și al Pompierilor (World Police&Fire Games) organizat în Chengdu – China, o competiție cu 8 mii de participanți din 79 de țări.

Pompierul sibian care a făcut performanță în mai multe rânduri la concursuri profesionale organizate pe plan național și internațional, susținut financiar, și mai ales moral, de ISU Sibiu prin ”Asociația Sportivă” și I.P.A.- Secția Română, şi-a onorat dintotdeauna colegii şi instituţia, și a demonstrat faptul că, prin determinare și pregătire permanentă, se poate duce la îndeplinire orice misiune dificilă, la cel mai înalt nivel.

Abilitățile și talentul său sunt un adevărat câștig și exemplu pentru meseria nobilă pe care și-a ales-o și o îndeplinește zilnic cu succes. Timp de 10 zile, el a participat la diferite probe, competiția fiind una dificilă, iar concurența extrem de mare și valoroasă. Pregătirea constantă și ambiția de a reuși l-au condus pe Gabi Oprea în finale alături de cei mai buni 8 sportivi mondiali ai competiției, obținând astfel un record personal.

Colegii se simt onorați de participarea și rezultatele colegului lor la această competiție de profil, importantă și valoroasă, și îi mulțumesc pentru nivelul excelent cu care îi reprezintă mereu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.