Locul I obţinut de echipa IGSU la "Spartan Race" - Cursa Spartan Sprint

Sâmbătă, 10 August 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Locul I obtinut de echipa IGSU la  Spartan Race    Cursa Spartan Sprint | imaginea 1 Plt. adj. Cantea Dan Marian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni a făcut parte, alături de alți 19 colegi din țară, din echipa reprezentativă a IGSU, care a participat la competiția "Spartan Race" - Cursa Spartan Sprint, 5 km cu obstacole - proba de echipă, ce a avut loc sâmbătă, 3 august, a.c., în Brașov.

Eforturile depuse au adus un rezultat onorabil pentru echipa IGSU, care a reușit obținerea locului I la proba de echipe. Rezultatul este cu atât mai notabil cu cât pompierul harghitean a obținut al doilea timp din cei 20 coechipieri, respectiv 57 minute. Această competiție este una dintre cele mai populare curse de obstacole din lume, etapă din Concursul Mondial Spartan și tocmai de aceea colegii lui sunt mândri să vadă implicarea și determinarea pompierilor în astfel de competiții care pun accentul pe anduranță, forță, viteză, îndemânare și spirit de echipă. Felicitări și succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.