Campioni la minifotbal!

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019Alba
Sursa Foto: ISU Alba

Campioni la minifotbal | imaginea 1 Lotul reprezentativ al ISU Alba a câştigat Turneul de minifotbal "Old Boys 40+ Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din Romania" şi a obținut titlul de Campioană Națională a Pompierilor la Minifotbal, categoria "peste 40 de ani".

Cele mai bune echipe "Old Boys" din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară s-au întâlnit la Galați, în perioada 02 - 04 octombrie, a.c., pentru a-şi disputa Cupa României.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt: dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor, dezvoltarea spiritului de echipă şi promovarea unui mod sănătos de viață!

Felicitări tuturor colegilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.