Felicitări, Plutonier major Oprescu Vlad Cristian!

Marți, 22 Octombrie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Felicitari  Plutonier major Oprescu Vlad Cristian | imaginea 1 Sportul este unul dintre cei mai importanți factori din pregătirea unui salvator și ajută la îndeplinirea cu succes a fiecărei misiuni.

După ore bune de antrenamente extenuante, făcute din pasiune în afara pregătirii fizice de specialitate în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Argeș, domnul plutonier major Oprescu Vlad Cristian, de la Secția de Pompieri Costești, a obținut LOCUL I la Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiția individuală, pentru grupa de vârstă under 35 de ani și categoria de greutate +100 kg, iar la echipe s-a clasat pe LOCUL al III-lea, alături de ceilalți colegi din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Colegii de la ISU Argeş le transmit felicitări tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.