ISU Olt, clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la clasamentul general

Marți, 22 Octombrie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

ISU Olt  clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasamentul general | imaginea 1 În perioada 14-18 octombrie, a.c., la Baza Militară 99 Deveselu, au avut loc o serie de competiții sportive organizate de Naval Support Facility Deveselu și Baza Militară 99 Deveselu, în contextul Zilei Armatei Române, care se sărbătorește în data de 25 octombrie.

La competițiile de tenis de masă, fotbal-tenis, volei, șah, cros și cornhole au participat reprezentanți din cadrul NSF Deveselu, Bazei Militare 99 Deveselu, Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Batalionului 22 Infanterie Caracal, Batalionului 325 Artilerie Caracal, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii olteni au avut reprezentare la toate disciplinele sportive și au reușit să ocupe locuri fruntașe, ISU Olt reușind să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la clasamentul general.

Reprezentanții ISU Olt au obținut medaliile de aur la tenis de masă, probele de simplu și dublu și volei, medalii de argint la fotbal-tenis, șah și cros și mențiune la cornhole.

Vineri, 18 octombrie, a.c., la Baza Militară 99 Deveselu, s-a desfășurat festivitatea de premiere, în prezența reprezentanților instituțiilor care au participat la competiții și a sportivilor care s-au clasat pe podium.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.