Turneul final al campionatului de volei "Cupa A.S.P.R" - ediția 2019

Luni, 25 Noiembrie 2019Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Turneul final al campionatului de volei  Cupa A S P R    editia 2019 | imaginea 1 În perioada 19 - 22 noiembrie, a.c., s-a desfășurat în municipiul Zalău, Turneul final al campionatului de volei "Cupa A.S.P.R" - ediția 2019, la care au participat echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Cluj, Arad, Neamț, București-Ilfov și Sălaj.

După disputarea meciurilor, podiumul s-a prezentat astfel: prima poziție le-a revenit pompierilor sălăjeni, urmați de echipa ISU Cluj, ultima poziție a podiumului fiind completată de către echipa pompierilor de la ISU București-Ilfov.

Felicitări tuturor participanților, felicitări colegilor care au avut determinarea și ambiția de a câștiga cel de-al doisprezecelea titlu consecutiv!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.