Pompierii hunedoreni sunt cei mai buni... şi la fotbal în sală

Marți, 03 Decembrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pompierii hunedoreni sunt cei mai buni    si la fotbal in sala | imaginea 1 Joi, 28 noiembrie, a.c., au avut loc semifinalele şi finala campionatului de fotbal în sală "Cupa Instituţiilor şi Firmelor" din judeţul Hunedoara, ediţia I, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Pompierii hunedoreni au învins, în semifinală, echipa Inspectoratului de Jandarmi "Decebal" Hunedoara cu scorul de 2 - 0. Marcatori au fost Raul Petrişor şi Claudiu Bibarţ, din cadrul Staţiei Brad.

Finala campionatului a fost câştigată de pompieri cu scorul de 5 la 1. Adversari au fost minerii Exploatării Miniere Livezeni. Golgheterul turneului final a fost Ciprian Pepenar, cu 3 reuşite. Attila Szemcsuk şi Raul Petrişor au marcat câte un gol.

Echipa ISU Hunedoara va disputa, în luna decembrie, un meci în etapa superioară a competiției, cu o echipă din judeţul Alba.

Pompierii hunedoreni sunt cei mai buni    si la fotbal in sala | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.