Au debutat activitățile sportive cu ocazia Zilei Protecției Civile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Au debutat activitatile sportive cu ocazia Zilei Protectiei Civile | imaginea 1 Miercuri, 19 februarie, a.c., au debutat activitățile sportive organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în data de 28 februarie.

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” Slatina a fost gazda „Cupei 28 februarie” la tenis de masă. La startul competiției s-au aliniat peste 20 de sportivi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Bazei 99 Deveselu, Unității Militare 1252 Caracal și Unității Militare 2628 Caracal.

În urma desfășurării competiției, clasamentul a fost următorul: la proba de simplu: locul I – Preda Marian Adrian – ISU Olt, locul II – Muscalu Tony – IJJ Olt și locul III – Nicolae Iulian – IJJ Olt; la proba de dublu: locul I - Preda Marian Adrian și Rău Flavian – ISU Olt, locul II – Nicolae Iulian și Muscalu Tony – IJJ Olt și locul II – Stoica Ștefan și Dumitru Traian – ISU Olt.

Domnul Colonel Adrian Tănase – Inspector-Șef al ISU Olt și domnul Maior Dorel Viişoreanu, președinte A.S. „Pompierul” Olt le-au înmânat câștigătorilor diplomele și cupele.

La finalul competiției, participanţii au fost onoraţi să îl aibă alături pe domnul Petre ARNĂUTU, antrenor emerit și antrenor al loturilor naționale de tenis de masă. Domnul profesor i-a felicitat pentru inițiativă, pentru că şi-au dedicat o mică parte din timp sportului pe care domnia sa îl promovează la cel mai înalt nivel și a acceptat să facă o poză împreună.

Se adresează mulțumiri domnului profesor pentru că este alături de fiecare dată şi felicitări tuturor participanților, și în special sportivilor clasați pe podium!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.