Cupa "28 Februarie" la minifotbal şi-a desemnat câștigătorii

Marți, 25 Februarie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Cupa  28 Februarie  la minifotbal si a desemnat castigatorii | imaginea 1 Cupa "28 FEBRUARIE" la minifotbal, organizată cu ocazia "Zilei Protecției Civile din România" - ediția 2020, și-a desemnat câștigătorii. La startul competiției, care s-a desfășurat în perioada 19 - 20 februarie, a.c., la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipa" din municipiul Botoșani, s-au aliniat echipele reprezentative ale Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga", U. M. 01251 şi Penitenciarului Botoșani.

În urma desfăşurării competiţiei, care a fost aprig disputată, clasamentul final a fost următorul:

  • Locul I - ISU Botoșani
  • Locul II - Penitenciarul Botoșani
  • Locul III - STPF Botoșani.

Cel mai bun portar a fost desemnat Ionuț Dubina de la Penitenciarul Botoșani. Titlul de cel mai tehnic jucător a fost obținut de plt. adj. Leonard Orășanu de la ISU Botoșani.

La festivitatea de premiere au participat prefectul județului, Valentin Alexandru Colbu, președintele Consiliului Botoșani, Costică Macaleti, directorul Penitenciarului, comisar șef de poliţie Cristian Ieremia, inspectorul șef al IJJ Botoșani, colonel Dobrin - Cristian Onofrei și inspectorul șef al ISU Botoșani, dr. ing. colonel Mihail Cristian Amarandei.

Reprezentanţii ISU Botoşani adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.