12 competitori, un singur învingător

Duminică, 08 Martie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

12 competitori  un singur invingator | imaginea 1 Marţi, 3 martie, a.c., la Şcoala Gimnazială Nr. 7 din municipiul Reşiţa, a avut loc competiţia sportivă - "CUPA PROTECŢIEI CIVILE LA TENIS DE MASĂ" organizată de Asociaţia Sportivă "Nera" Reşiţa, cu sprijinul ISU "Semenic". Au fost 12 sportivi, cadre ale inspectoratului, care s-au întrecut pentru locul I.

Lupta a fost strânsă, toţi cei 12 prezenţi la întrecere arătându-şi talentul şi îndemânarea în mânuirea paletei de tenis, dar până la urmă, doar unul singur a reuşit prin tehnica şi îndemânarea de care a dat dovadă, să câştige locul cel mai înalt de pe podium.

  • Locul I - Sorescu Velimir
  • Locul II - Ilica Lucian
  • Locul III - Csaky Tiberiu

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin adresează felicitări tuturor participanţilor la întrecere şi felicitări învingătorilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.