Campionat de mini-fotbal „Cupa Protecţiei Civile”, ediţia 2019

Duminică, 01 Martie 2020Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Campionat de mini fotbal  Cupa Protectiei Civile   editia 2019 | imaginea 1 Cu ocazia aniversării a 86 ani de atestare documentară a Protecţiei Civile în România, la Constanţa, în perioada 25-27 februarie, a.c, a avut loc campionatul de mini-fotbal „Cupa Protecţiei Civile” ediţia 2019, care s-a desfăşurat la Sala de Sport din localitatea Cumpăna.

La competiţie au răspuns invitaţiei şapte echipe reprezentative ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gărzii de Coastă Constanţa, Penitenciarului-Spital Poarta Albă, Direcţiei Generale Poliţie Locală Constanţa, UM 02003 Constanţa şi UM 02155 Constanţa.

La finalul competiţiei, primele trei locuri au fost ocupate de către I.S.U. Constanţa (locul I), I.J.J. Constanţa (locul II) şi Garda de Coastă Constanţa (locul III).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.